• Obnovljeno
NUI Organics Merino Wool & Tencel Tank Top Women, osnovni sloj, ultra mekana prirodna tkanina, prozračna udobnost tijekom cijele godine.

NUI Organics Merino Wool & Tencel Tank Top Women, osnovni sloj, ultra mekana prirodna tkanina, prozračna udobnost tijekom cijele godine.

HRK 1.33
Prisutan
U trgovini

56% Tencel/38% merino vuna/6% elastana. Uvozni. Povucite zatvaranje. Nježni stroj ili ručno pranje hladno. Uslijeni u hladu. Hladno željezo. Ne čistiti kemijski. Regulira tjelesnu temperaturu. Prirodna vlakna. Prozračan. Manje pranje. Otporan na miris. Uvođenje vrhunskog održivog, slabog održavanja i svestranog garderobe iz Nui Organics Naš novi merino Tencel mješavinski tenk koji kombinira prednosti prirodnih performansi merino vune i prozračnu mekoću Tencela, što ga čini savršenim izborom za dan koristiti ili putovati. Pozdravite se s pakiranjem stresa i pozdrav pametnom pakiranju s ovim vrhom otpornim na bora, koji zahtijeva manje pranja i suši se brzo. Ovaj tenk vrh odličan je za sve putnike koji traži opciju prirodne odjeće koja može pratiti njihov način života u pokretu. Bilo da trčite, vježbate ili istražujete sjajne na otvorenom, naš će se tenk održati ugodnim i suhim u bilo kojem vremenu. Tkanina je lagana i dizajnirana je za regulaciju vaše tjelesne temperature plus, prirodno je otporna na miris, otporan na bora i stroj. O Merino Tencel Merino vuna poznata je po svojoj mekoći i izolacijskim svojstvima, što je čini idealnim za hladno vrijeme. A Tencel, koja je svilena tkanina nalik na biljku, nevjerojatno je lagana, prozračna i upijajuća, što ga čini savršenim za zvanje znoja i vlage. Dakle, pripajte na naš vrhunski tenk s visokim performansama. Savršeno je za sve koji se žele osjećati ugodno, suho i elegantno tijekom cijele godine. Značajke : Antidor za prozračnu temperaturu za prozračnu temperaturu za dodatnu tkaninu za dodatnu pokrivenost : 56% Tencel, 38% merino vuna, 6% elastanska briga : nježni stroj ili ručno pranje hladno. Nemojte natapati ili izbjeljivati. Ne sušiti u sušilici. Uslijeni u hladu. Hladno željezo. Ne čistiti kemijski.

Ostale karakteristike

Slične ponude