• Obnovljeno
Putovanje kozmetičke torba velikog kapaciteta, velika PU kožna torba za šminkanje za žene i djevojke, torba s dvoslojnom šminkom s

Putovanje kozmetičke torba velikog kapaciteta, velika PU kožna torba za šminkanje za žene i djevojke, torba s dvoslojnom šminkom s

HRK 2.67
Prisutan
U trgovini

【Odvojeni odjeljak za pohranu】 Šminkanje je slojevit gore i dolje, gornji sloj ima veliki prostor za pohranu i džep s patentnim zatvaračem za jednostavan pristup, a donji sloj ima više odjeljaka za pohranu alata za šminkanje kao što su olovke za obrve, četkice za šminku, & četkice za zube i & Mali Accessoriesso da četke možete održavati čistim i organiziranim od svih predmeta za šminku. 【Veliki kapacitet】 Dimenzija : 24*18*14cm (9,4*7*5,5inch), ovaj organizator torbe za šminku ima puno prostora za proizvode za njegu kože kao i make up. Kad krenete na putovanje, sve predmete možete spakirati odjednom, tako da će svako putovanje imati osjetljivu šminku. 【Premium materijal】 Kozmetička vrećica velikog kapaciteta izrađena je od meke kožne tkanine, glatka i mekana do dodira koja je izdržljiva, vodootporna i jednostavna za čišćenje. Kad ga koristite u kupaonici, ne trebate brinuti da će se torba za make up namočiti. Osim toga, mrlje na njemu lako možete obrisati vodenim tkivom. 【Lako za nošenje】 Torba za šminkanje Essentials Travels Essentials je prijenosna i lagana, kozmetiku možete donijeti bilo gdje. Pogodno za svakodnevnu upotrebu ili putovanja, stavite u kofer ili ruksak, malu veličinu, uštedu prostora, prikladno i praktično. 【Woderful dar】 Dajte nešto što volite nekome koga volite. Elegantni i praktični dizajn često se koristi kao fantastičan poklon u rođendanima, Božić itd. Najbolji poklon za mamu i vašu ljubavlju, ženu, zaručnicu i djevojku. Specifikacija : Podrijetlo : Mainland Kina Vrsta predmeta : Kozmetički slučajevi Stil : Moda Zatvaranje Tip : Uzorak zatvarača Tip : Čvrsti oblik : Box Materijal Sastav : Kožni model Broj : Kozmetička vrećica Materijal : PU Veličina : 24*14cm (9.4*7*5.5 U) Funkcija : Skladištenje, Napomena za držanje ruku : Zbog različitih monitora i svjetla, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala vam! Dopustite 1-2 cm mjerenje odstupanja uslijed ručnog mjerenja. Upakiranje uključuje : 1 x kozmetičku vrećicu Napomena : Zbog različitih monitora i svjetlosnog učinka, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala vam! Dopustite 1-2 cm mjerenje odstupanja zbog ručnog mjerenja. Paket uključuje : 1 x fanny paket.

Ostale karakteristike

Origin:
Mainland China
Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
Fashion
Closure Type:
zipper
Pattern Type:
Solid
Shape:
Box
Material Composition:
Leather
Model Number:
Cosmetic Bag
Material:
PU
Size:
24*18*14cm (9.4*7*5.5in)
Function:
storage, hand holding
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 X Cosmetic Bag:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Fanny Pack:

Slične ponude