• Obnovljeno
M.M.A Organizator retro nakita višeslojni okvir za odlaganje kristala za nakit zaslon Zlatni obruč prozirna kutija za dragulj

M.M.A Organizator retro nakita višeslojni okvir za odlaganje kristala za nakit zaslon Zlatni obruč prozirna kutija za dragulj

HRK 2.33
Prisutan
U trgovini

Izrađena je od visokokvalitetnog željeza, tako da se ne brinete da će biti izvan forme. Čvrst je i izdržljiv, uštedite više prostora, također je lijep ukras. Savršeno organizira i pohranjuje svoju kozmetiku i pribor. Jejesan pristup svim proizvodima za šminku. Savršen je božićni poklon za vaše prijatelje, članove obitelji i sve ljubitelje šminke. Držanje raznih osobnih kozmetičkih predmeta u kupaonici zauzima manje prostora i učinite svoj dnevni boravak. Odijelo za lijepo prikazivanje ruževa, temelja, bronzera, rumenila, sjenila za oči, prajmera, praha, četkica za šminku i manikiranim alatima, toaletne potrepštine poput dezodoransa, pilinga za lice, losione, ručnike za čišćenje, proizvode za kosu. Predivan i kreativni stalak za pohranu, odgovara vašim potrebama prikladno i savršeno. Bit ćete 100% zadovoljni našim proizvodom!. Izrađena je od visokokvalitetnog željeza, tako da se ne brinete da će biti izvan forme. Čvrst je i izdržljiv, uštedite više prostora, također je lijep ukras. Savršeno organizira i pohranjuje svoju kozmetiku i pribor. Jejesan pristup svim proizvodima za šminku. Savršen je božićni poklon za vaše prijatelje, članove obitelji i sve ljubitelje šminke. Držanje raznih osobnih kozmetičkih predmeta u kupaonici zauzima manje prostora i učinite svoj dnevni boravak. Odijelo za lijepo prikazivanje ruževa, temelja, bronzera, rumenila, sjenila za oči, prajmera, praha, četkica za šminku i manikiranim alatima, toaletne potrepštine poput dezodoransa, pilinga za lice, losione, ručnike za čišćenje, proizvode za kosu. Predivan i kreativni stalak za pohranu, odgovara vašim potrebama prikladno i savršeno. Bit ćete 100% zadovoljni našim proizvodom!. Specifikacija : Materijal : Boja stakla : Boja zlata : 29*21.5*21.5cm Napomena : 1 : Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Jamčimo da je stil isti kao što je prikazano na slikama. 2. Veličina se mjeri rukama, može doći do odstupanja od 0,2-0,5 cm 3. Ako bilo kakva pitanja o narudžbi ili otpremi, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku. Odgovorit ćemo vam što je prije moguće. Molimo vas da u potpunosti razumijemo da smo u različitoj vremenskoj zoni.

Ostale karakteristike

Material:
Glass
Color:
gold
Size:
29*21.5*21.5cm
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :

Slične ponude