• Obnovljeno
Quanjj fetalni kožni trbušni kotač u trbušnom mišiću oprema za fitness oprema dom ženski smanjeni trbušni roller roller muški sportski

Quanjj fetalni kožni trbušni kotač u trbušnom mišiću oprema za fitness oprema dom ženski smanjeni trbušni roller roller muški sportski

HRK 1.33
Prisutan
U trgovini

Materijal : Unutrašnjost trbuha izrađena je od nehrđajućeg čelika kako bi se osigurala izdržljivost. S podstavljenom ručkom, udoban stisak. Naš fitness valjak je kompaktna i stabilna fitness oprema, ručka je izrađena od udobne pjene, tako da možete trenirati trbuh, noge, ramena, leđa, ruke prema vašem planu. Jednostavan za sastavljanje i prikladan za sve razine fitnessa : sveobuhvatna fitness oprema na razini teretane, pogodna za početnike i napredne vježbače. Stabilni valjak : valjak je opremljen s dužom cijevi za ručicu i prekriven je pjenom koji nije klizao, tako da je stabilniji. Praktično : Zbog svoje lagane težine vrlo je prikladno za nošenje, a potrebno je samo nekoliko sekundi, tako da možete obavljati trening mišića i fitness bilo gdje. Opis : Njegovi materijali i brza instalacija čine ga obaveznim za bilo koju kućnu teretanu ili komplet za fitness. Pomoću ovog kotača ojačajte i ojačajte trbuh, jezgru, ruke i leđa. Specifikacija : Boja : kao što je prikazano, Uključuje : 1x Plan treninga s trbuhom koji je podređen : Kleknite na prostirku, držite ručicu pjene čvrsto s obje ruke, a zatim kotrljajte prema naprijed do torza a ruke su fiksirane, a zatim ravnate unatrag. Iskopajte noge ravno, savijte struk, čvrsto držite ruke na ručici od pjene, a zatim se valjajte prema naprijed dok se torzo i ruke ne fiksiraju, a zatim se okrenite natrag. Može ojačati i prilagoditi mišiće Od trbušnih mišića, ramena, ruku i nogu, vježbati mišiće i zglobove na uravnotežen način, smanjiti težinu i oblikovati trbušne mišiće bilo kada i bilo gdje.

Ostale karakteristike

Color:
as shown
Package includes:
1x belly wheel
Recommended training plan:
Kneel on the mat, hold the foam handle tightly with both hands, then roll forward until the torso and arms are fixed, then roll backwards.:
Keep your legs straight, bend your waist, hold your hands tightly on the foam handle, and then roll forward until the torso and arms are fixed, then roll back.:
It can strengthen and adjust the muscles of the abdominal muscles, shoulders, arms and legs, exercise the muscles and joints in a balanced manner, reduce weight, and sculpt the abdominal muscles anytime and anywhere. :

Slične ponude