• Obnovljeno
Affilleve skica košarka Velika topove za toalete za putovanje Viseće dopp komplet tuš brijanje toaletne potrepštine Organizator pribor

Affilleve skica košarka Velika topove za toalete za putovanje Viseće dopp komplet tuš brijanje toaletne potrepštine Organizator pribor

HRK 39.98
Prisutan
U trgovini

【Organizator velikog kapaciteta Makup Organizator】 : 10x4.9x6.2 inča, jedan glavni odjeljak lako bi mogao uklopiti velike proizvode za njegu kože poput paste za zube, četkice za zube, četkice za kosu, komplet za brijanje, losion itd., Savršena je veličina za držanje vaših toaletnih putnika još Dovoljno mali da se uklopi u vašu prtljagu ili nastavite dalje. 【Izdržljive kozmetičke vrećice】 : Ova toaletna vrećica izrađena je od visoke kvalitete visoke gustoće 600 D obične krpe od Oxford, izdržljivije i otporne na habanje , 2 mm pjene iznutra bolje je zaštititi svoje predmete od oštećenja uzrokovane udarcem, a crna obloga može Bolje sakriti slučajno zaprljane mrlje. 【Čvrsta toaletna vrećica】 : Prikladna bočna ručka s izvrsnim šavovima vrhunska je kvaliteta, jednostavna za nošenje i ne trebate brinuti bilo kakvo ribanje ili prekid tijekom izleta. Široki oblik otvaranja i pravokutnika olakšava stajanje samostalno. Izdržljive i glatke patentne zatvarače olakšavaju čvrsto zatvaranje torbe. Ova toaletna torba je u savršenoj veličini koja se može spakirati i ugurati u kofer. 【Multifunkcionalna torba】 : Torba organizatora za toaletne potrepštine može biti kao torba za šminku za putnicu, vrećica za pranje toaleta i toaletni komplet za toalete, organizator za putničke skladištenje, torbe za kupaonicu, prijenosni organizator za putničke komplete, pakiranje za kućanstvo; Najbolje za putovanja, kampiranje, teretanu, poslovna putovanja, odmor, vanjski, vikend bijeg, plažu i još mnogo toga. 【Sjajna ideja za poklon】 : Torba za brijanje platna je klasična i elegantna, nudimo različite boje za sve. Kao poklon za muža i prijatelje, ima lijepu boju, veličinu i kvalitetan osjećaj, čak i koristeći dugo vremena i ostaje atraktivan i dobro ustaje. Prijenosni toaletni komplet za viseće putovanja-vaš najbolji pratitelj-ne dovoljno prostora u svom koferu da biste sa sobom donijeli sve potrebne dodatke za putnike? Aflilleve toaletna vreća za održavanje vašeg pribora za putnike i kozmetike dobro organizirana! Specifikacija : Materijal : visokokvalitetna Oxford Cloph.Nold Veličina : 10x4.9x6.2 inča. Veliki kapacitet : 1 Glavni pretinac za zatvarač za vaš šampon, balzaner, sprej za kosu, pastu za zube, losion i druge toaletne potrepštine koje su vam potrebne. Izvrsna veličina i praktičnost mogu zadovoljiti vaše različite potrebe tijekom putovanja. Prekrasno dizajnirana kozmetička torba odličan je poklon za vašu ženu, prijatelje, djevojke itd. Lightweight & Compact : Ova personalizirana toaletna torba lagana je i mekana, tako da leži ravno kad je prazan, uzimajući malo prostora za skladištenje iz vaše prtljage .Multifunkcionalna : Višenamjenska toaletna torba bila je dizajnirana i za muškarce i za žene. Može se koristiti kao torba za šminku, organizator kupaonice i tuša i tako dalje. Savršeno za dom, hotel, avion, kampiranje i bilo koje drugo poslovno putovanje. Savjet : Boje se mogu činiti malo drugačije od gore prikazanih slika zbog različitih postavki svjetla i monitora.

Ostale karakteristike

Material:
High Quality Oxford Cloth.
Unfold Size:
10x4.9x6.2 Inch.
Large Capacity:
1 Main Zipper Compartment For Your Shampoo, Conditioner, Hair Spray, Toothpaste, Lotion And Other Toiletries You Needed.:
Spacious Size And Practicality Can Meet Your Different Needs When Traveling. Beautifully Designed Cosmetic Bag Is A Great Gift For Your Wife, Friends, Girls, Etc.:
Lightweight & Compact:
This Personalized Toiletry Bag Is Lightweight And Soft-Sided So That It Lays Flat When Empty, Taking Little To No Storage Space Out Of Your Luggage.:
Multifunctional:
The Multi-Purpose Toiletry Bag Was Designed For Both Men And Women. It Can Be Used As Makeup Bag, Bathroom And Shower Organizer And So On. Perfect For Home, Hotel, Airplane, Camping, And Any Other Business Trip.:
Warm Tip:
Colors May Appear Slightly Different From Pictures Showed Above Due To Different Light And Monitor Settings.:

Slične ponude