• Obnovljeno
Doitool 12pcs plava željezna vrata stražnje kuke multifunkcionalne bez tragove preko vješalice za vrata za vrećicu za odlaganje zida.

Doitool 12pcs plava željezna vrata stražnje kuke multifunkcionalne bez tragove preko vješalice za vrata za vrećicu za odlaganje zida.

HRK 103.20
Prisutan
U trgovini

Ekološki prihvatljivo i čvrsto željezo za dugotrajno vrijeme. Viseće kuke za obješenje ručnika i odjeće, ključeva, šešira i mnogih drugih. Klasična vješala za vrata, savršeno rješenje za skladištenje za spavaonice, apartmane, kupaonice i spavaće sobe. Kuke za kupaonicu, kuhinju, ormarić, ladicu, garderobu i ured, bez bušenja ili alata. Potpuno korištenje prostora za pohranu vrata u vašem ograničenom domu, kuhinji, blagovaonici. Opis12 Komadi na vratima, oduzete i čvrsti željezni materijal, može se objesiti na stražnjem dijelu vrećica za skladištenje od vrata do zida, a može se koristiti za držač ručnika i odjeće, dodatni prostor za odlaganje prikladan za preko vrata u vašoj kupaonici, Kuhinja, ormar, ladica, garderoba i ured dobro. Značajke- Boja : Kao što je prikazano. - Materijal : željezo. - Veličina : cca. 9 x 4 x 0. 5cm- ekološki prihvatljivo i čvrsto željezo za dugotrajno vrijeme. - Kuke za kupaonicu, kuhinju, ormar, ladicu, garderobu i ured, potreban je bušenje ili alat. - Viseće kuke za obješenje ručnika i odjeće, ključeva, šešira i mnogih drugih. - Potpuno korištenje prostora za pohranu vrata u vašem ograničenom domu, kuhinji, blagovaonici. - Klasična vješalica za vrata, savršeno rješenje za skladištenje za spavaonice, apartmane, kupaonice i spavaće sobe. Topli savjet : Dragi kupac, zbog efekta osvjetljenja, svjetline monitora, ručnog mjerenja itd. Mogle bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarnog predmeta. Iskreno se nadam da možete razumjeti! Hvala vam! Paket koji uključuje 12 x kukica za povratak vrata.

Ostale karakteristike

Slične ponude