• Obnovljeno
Hemoton japanski grickalice japanski zalogaji rustikalni dekor stola 2pcs prirodna zdjela za odlaganje školjki za skladištenje bombona.

Hemoton japanski grickalice japanski zalogaji rustikalni dekor stola 2pcs prirodna zdjela za odlaganje školjki za skladištenje bombona.

HRK 29.38
Prisutan
U trgovini

Prirodna zdjela s kokosovim orahom ne može izravno dodirnuti hranu i ne može se zagrijavati ili staviti pod jaku sunčevu svjetlost. Na unutarnjem zidu postoje razni uzorci, koji je moderan i lijep. Zdjela za prirodnu kokosovu školjku može se postaviti na radnu površinu dnevnog boravka, spavaće sobe, ureda itd. I ona će odgovarati ukrasu kuće. Prirodna zdjela s kokosovom školjkom pogodna je za držanje ključeva, orašastih plodova, bombona i tako dalje. Zdjela za držač orašastih plodova od bombona izrađena je od prirodne školjke kokosa, tako da je svaka zdjela jedinstvena, ekološka zdrava i puna kretivnosti. Opis ove zdjele s kokosovim orahom u potpunosti koristi prirodni ekološki prihvatljivi materijal i prepuna je kreativnosti. Školjke kokosa izrađuju se u oblik zdjele, a zatim na unutarnji zid zalijepite razne prekrasne uzorke, što je moguće za držanje bombona, orašastih plodova i tako dalje. Features- boja : Zelena i plava mateiralna : Kokosova školjka.- Veličina 1 : 15 x 15 x 6,5cm.- Veličina 2 : 13,3 x 13,3 x 6,5cm.- Zdjela je izrađena od prirodne školjke kokosa, tako da je svaka zdjela jedinstvena, ekološka zdrava i puna kretivnosti.- Na unutarnjem zidu postoje razni uzorci , što je moderno i lijepo.- Prikladno je za držanje ključeva, orašastih plodova, bombona i tako dalje.- Ne može izravno dodirnuti hranu i ne može se zagrijati ili staviti pod jaku sunčevu svjetlost.- Može se staviti na radnu površinu od Dnevna soba, spavaća soba, ured itd. I to će odgovarati ukrasu kuće. Savjet za vrijeme : Poštovani kupcu, zbog osvjetljenja, svjetline monitora, ručnog mjerenja itd., Mogle bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno se nadam da možete razumjeti! Zahvaljujem! Uzorak zdjele za skladištenje 41 X Uzorak za odlaganje 41 X Uzorak 3.

Ostale karakteristike

Slične ponude