• Obnovljeno
Ventilator s toplinskim pogonom, ventilator za grijanje kamina učinkovito štedi energiju ventilator za peć na drva s 4 lopatice, ventilator

Ventilator s toplinskim pogonom, ventilator za grijanje kamina učinkovito štedi energiju ventilator za peć na drva s 4 lopatice, ventilator

HRK 42.40
Prisutan
U trgovini

Izvor toplinske energije koji ne zahtijeva baterije ili električnu energiju osigurava učinkovitu cirkulaciju toplog zraka u zatvorenom prostoru. Na ventilatoru je ugrađen termoelektrični modul koji djeluje kao mali generator za pogon motora ventilatora. Jedinstvena lopatica ventilatora sposobnija je propuštati topli zrak s velikim protokom zraka i gotovo bez buke tijekom rada. Zahvaljujući visokom sigurnosnom faktoru, ventilator kamina s toplinskim pogonom brže će se okretati kako temperatura raste, a sporije kako temperatura pada. To je ventilator koji koristi toplinu za proizvodnju električne energije kao izvora energije, za cirkulaciju vrućeg zraka koji proizvodi kamin na drva. Maksimalno iskorištavajući toplinu koju stvara peć na drva i distribuirajući je po sobi, možete uživati u toplini i povećati udobnost u sobama. Značajka : 1. Izvor toplinske energije koji ne zahtijeva baterije ili električnu energiju osigurava učinkovitu cirkulaciju toplog zraka u zatvorenom prostoru.2. To je ventilator koji koristi toplinu za proizvodnju električne energije kao izvora energije, za cirkulaciju vrućeg zraka koji proizvodi kamin na drva. Maksimalno iskorištavajući toplinu koju stvara peć na drva i distribuirajući je po sobi, možete uživati u toplini i povećati udobnost u sobama.3. Jedinstvena lopatica ventilatora sposobnija je propuštati topli zrak s velikim protokom zraka i gotovo bez buke tijekom rada.4. Visoki faktor sigurnosti : ventilator kamina s toplinskim pogonom rotirat će se brže kada temperatura poraste, a sporije kada padne.5. Na ventilatoru je ugrađen termoelektrični modul koji djeluje kao mali generator za pogon motora ventilatora.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno nova vrsta predmeta : ventilator za štednjak Materijal : Metal Boja : Kao što je prikazano na slici veličina : cca. 19.7.15.9 cm / 7.8.5. 9. 4. 7 inča radijus oštrice : približno 9 cm /3,5 inča Težina : približno 822 G /29 oz Primjena : Koristi se u kaminima za održavanje sobne temperature. Popis paketa : 1-inčni ventilator za štednjak 1-inčni priručnik za uporabu Napomena : 1. Dopustite pogrešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori su različito kalibrirani, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog predmeta. Uzmite pravi kao standard.3. Imajte na umu da će nova vrsta i stara vrsta ove stavke biti poslana nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije narudžbe.

Ostale karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Stove Fan
Material:
Metal
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 19.7x15x11.9cm / 7.8x5.9x4.7in
Blade Radius:
Approx. 9cm/3.5in
Weight:
Approx.822g/29oz
Application:
Used in fireplaces to promote indoor temperature.
Package List:
1 x Stove Fan:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Slične ponude